Samsung България със специално предложение през юли за всички модели от Galaxy S22 серията

Samsung България със специално предложение през юли за всички модели от Galaxy S22 серията

Samsung България стартира кампания със специално предложение за любителите на серията Galaxy S22. До края на месец юли с покупката на Galaxy S22 Ultra, S22+ или S22 потребителите получават смарт часовник от серията Galaxy Watch4 (Galaxy Watch4 и Watch4 Classic) на половин цена. Освен от познатите технологични функции на часовниците, притежателите на смарт аксесоарите Galaxy Watch4 могат да ползват приложението Google Pay – удобен онлайн портфейл и система за онлайн безконтактни плащания навсякъде и по всяко време.

Мощност и производителност, които са в крак с живота на всеки

На работа или вкъщи, благодарение на първия по рода си 4nm процесор на смартфон Galaxy, устройствата от серията Galaxy S22 издържат дори през най-натоварените дни. Процесорът предлага най-модерната AI и ML обработка, осигурявайки ненадмината производителност за всички нужди за стрийминг и ефективност. Нещо повече, анализът на мрежовото поведение рационализира работата на приложенията, като автоматично открива кое приложение използва потребителят и насочва най-много мощност натам – сърфирането в мрежата и навигирането в приложенията никога не са били по-лесни.

Galaxy S22 Ultra – най-мощният телефон от S серия на Samsung досега

За първи път в историята любимият на феновете вграден S Pen се присъединява към устройства от S серия. Това е най-бързият S Pen, който Samsung някога е създавал, стилус с несравнимо високо ниво на реагиране. Със 70% по-ниско забавяне със S Pen може да се пише и рисува по-естествено на просторния екран на Galaxy S22 Ultra, a приложенията да се използват по нови начини. Със S Pen Galaxy S22 Ultra се превръща в нещо повече от телефон. Той стъпва върху опита на Note серията, като същевременно разкрива нови възможности потребителите да бъдат креативни и да свършат всичките си задачи. Резултатът е мобилно изживяване, различно от всяко преди.

Зашеметяващи снимки и видеоклипове – денем и нощем

С устройствата от серията Galaxy S22 потребителите могат да заснемат кадри, достойни за публикуване в социалните мрежи, още на мига – при всякакви условия на осветеност, благодарение наразширените функции за Nightography.. Те позволяват заснемането на ясни видеоклипове както с предната, така и със задната камера, независимо дали видеото се прави през деня или през нощта. Galaxy S22 Ultra впечатлява особено с2.4um пикселен сензор – най-големият пикселен сензор на Samsung досега, позволяващ на обективите на камерата да улавят повече светлина и данни, оптимизирайки светлината и детайлите на видеоклиповете. Усъвършенстваният Super Clear Glass обектив в серията Galaxy S22 помага да се правят по-гладки и по-ясни нощни видеоклипове без отблясъци. Автоматичното кадриране на видеото гарантира, че камерата винаги заснема точно този, когото искаш, независимо дали това е един човек или десет.

С възможностите за приближаване, които ще те доближат по-близо до действието или обекта, камерите в серията Galaxy S22 са най-умните на Samsung. С Galaxy S22 Ultra приближението достига до 100 пъти. Снабдени с нови AI функции в портретен режим, устройствата от серията Galaxy S22 са създадени, за да направят всяка снимка да изглежда професионална. Благодарение на възможностите на интелигентната камера на серията S22 устройствата достигат върхове в „свръхтежката категория“ – така снимките и видеоклиповете винаги са зашеметяващи, независимо от осветлението.

Проектирани до съвършенство и създадени, за да издържат във всякакви ситуации

Galaxy S22 Ultra наследява дизайна на любимата на потребителите Note серия, а Galaxy S22 и S22+ разполагат с емблематичния за S сериятаContour-Cut дизайн, който предлага съвършена интеграция на камерата в корпуса. За по-елегантен и по-изискан външен вид Samsung проектира и двете устройства с отличителния плосък дисплей, допълнен от луксозно стъкло и матово покритие. С тънка и симетрична метална рамка за безупречен външен вид корпусът на камерата от серията S съответства на цвета на корпуса на устройството. Резултатът е балансиран, унифициран дизайн, който е същевременно модерен и елегантен. Както Samsung Galaxy S22, така и S22+ се предлагат в мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено .

Този зашеметяващ дизайн е създаден да издържи във всякакви ситуации: серията Galaxy S22 обединява най-добрите мобилни устройства на Samsung досега. Това са първите модели от серия S, конструирани с Armor Aluminum – най-здравият алуминий в индустрията, така че потребителите да могат да носят телефона си навсякъде спокойно. Серията Galaxy S22 представя и първите смартфони с новото стъкло Corning Gorilla Glass Victus+. Устройствата от серията S22 са оборудвани с това здраво стъкло отпред и отзад, така че потребителите да се притесняват по-малко при случайно изпускане.

Висока производителност директно от китката ти с Galaxy Watch4

Това невероятно изживяване се дължи на хардуерни подобрения, по-голям дисплей и разширена вътрешна памет. Устройствата от серията Galaxy Watch4 са първите такива с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите досега. Графичният процесор е 10 пъти по-бърз от предишното поколение, а RAM паметта е 2 пъти по-голяма. Умните часовници се превръщат в неразделен помощник в живота на потребителите, благодарение на възможностите за проследяване на над 90 тренировки, измерване на кръвно налягане, ЕКГ и наситеност на кислород в кръвта, както и проследяване на телесен състав и различните фази на съня.

One UI Watch и Wear OS Powered by Samsung за най-доброто мобилно изживяване

Семпъл, лек и ефективен – така можем да определим софтуера на Galaxy Watch4 устройствата, които са първите смарт часовници, снабдени с чисто новата Wear OS Powered by Samsung. Операционната система е дело на колаборацията между Samsung и Google, и гарантира потребителско изживяване от следващо поколение. A с интерфейса One UI Watch съвместимите приложения се инсталират автоматично на часовника, след като са свалени на сдвоения смартфон . Важни за потребителите настройки като блокиране на обажданията, режим “не безпокойте” и др. директно се синхронизират с часовника. Функцията „Автоматично превключване“ позволява на безжичните слушалки Galaxy Buds да превключват аудиото от телефона на часовника и обратно. А с Bixby Voice потребителите могат лесно да контролират устройството си само с гласови команди. С движение на ръката нагоре-надолу два пъти, потребителите могат да отговарят на обаждания, а когато завъртят китката си два пъти, отхвърлят входящи повиквания, известия и аларми.

IT новини