Xperia E5 предлага емблематичните дизайн и производителност от Sony, за да направи ежедневието по-приятно

Sony Mobile Communications представи Xperia E5 – забавен и лесен за използване смартфон с високотехнологичните камера технологии и производителност от Sony на достъпна цена.

“Xperia E5 е устройство без компромиси в смартфон възможностите, които предлага, в този пазарен сегмент“, каза Тсутому Сато, директор продуктов маркетинг в Sony Mobile Communications. „Това е перфектният телефон за тези, които търсят достъпно устройство, осигуряващо висока производителност, камера технологии и дизайн, присъщи по-често на мобилните устройства от най-висок клас“.

Производителност, на която може да се разчита, с три елемента, осигуряващи мощта да правиш много повече – бърз процесор, голям капацитет на паметта и до два дни живот на батерията

Основна причина за впечатляващата производителност и мощ на устройството е процесорът MediaTek MT6735. Неговата високо-технологична четириядрена платформа, поддържаща 4G LTE, осигурява внушително и завладяващо мултимедийно, гейминг и мобилно интернет изживяване.

Свалянето и съхраняването на съдържание също е направено много лесно с разширяващата се до 200GB с microSD карта памет, предоставяща възможност за съхраняване на важни приложения, музика, снимки и игри.

Xperia E5-2

Батерията на Xperia E5 е много издръжлива и можете да я използвате до два дни между зарежданията. Сваляне на приложения, стрийминг на видео и сърфиране в социалните мрежи – правите всичко това без да се налага често да търсите контакт за зареждане.

Налично в цветовете графитено черно и бяло, това мощно и многофункционално устройство е с елегантен 8,2мм форм фактор, тежи само 147 г и ляга естествено и удобно в ръката.

Красиви снимки всеки път: заснемането на впечатляващи изображения със смартфон е по-лесно от всякога

Xperia E5 не само прави снимането със смартфон лесно, но и 13МР задна и 5МР предна камери разпознават какво и къде заснемате. Автоматичното разпознаване на сцената (Auto Scene Recognition) анализира условията и дали правите снимка на страхотно ястие или селфи, и съответно адаптира настройките за създаването на висококачествени кадри. А с допълнителната опция за HDR вече можете да сте сигурни, че ще разглеждате ясни и завладяващи изображения на 5” HD екран.

Лесният „swipe“ контрол на интерфейса на камерата прави преминаването между отделните режими много лесно, а новият бутон „Сподели“ позволява незабавно качване на кадъра в Instagram, Twitter или Facebook само с няколко докосвания.

Той просто работи: край на бавните връзки, замръзвания и безкрайното сваляне на файлове

Технологията “Smart Cleaner” работи старателно и незабележимо, за да гарантира максимална производителност на Xperia E5 по всяко време, автоматично премахвайки неизползваните процеси и данните от кеша. Резултатът: безпроблемна работа и по-издръжливо устройство.

Представени като основна част от портфолиото на Xperia за 2016 г., Xperia Tips са вашият персонален асистент: автоматично се настройват към вашите предпочитания, предоставят подходящи и навременни съвети върху екрана, за да ви помогнат да извлечете максимума от вашия Xperia E5.

Обновеното начално меню “Въведение в света на Xperia” ви помага да настроите и стартирате устройството за минути със синхронизиране на потребителските профили, безпроблемен пренос на съдържание от предишни устройства и персонализирани препоръки за приложения.

Xperia E5 ще бъде пуснат на определени пазари в Европа, Латинска Америка, Близкия изток и Африка в края на юни 2016 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *