Sony представя ново поколение шумопотискаща технология със слушалките WH-1000XM3

Слушалките WH-1000XM3 са последното попълнение в популярното семейство Sony 1000X. Новият модел предлага всички любими функции на предходния модел WH-1000XM2 с много ключови подобрения, включително и на ефективността на шумопотискане, за по-добро слушане и изживяване.

Блокира повече околен звук

Водещата в индустрията шумопотискаща технология на Sony дава ново усещане за тишината. Слушалките 1000XM3 са оборудвани с новия HD Noise Cancelling процесор QN1, който е приблизително четири пъти по-добър от предишния. Този новоразработен процесор не само блокира шума от превозни средства, а елиминира дори и ежедневните фонови звуци като шума от улицата и човешки гласове. Той също така разполага с технологията Dual Noise Sensor, която обхваща околния шум с двойни микрофони, като след това предава звуковите данни на процесора, за да премахне шума.

Тези слушалки са идеални за ползване и по време на полет, тъй като функцията Atmospheric Pressure Optimizing позволява шумопотискането да се адаптира специално към висока надморска височина чрез използването на сензори за измерване на околното атмосферно налягане и съответно оптимизиране на шумопотискането.

Превъзходен първокласен звук

Създадени за активни, работещи хора, които често пътуват, тези слушалки осигуряват висококачествен звук с помощта на 40 мм шпула и диафрагма от течен кристален полимер, която възпроизвежда пълната гама от честоти до 40kHz. Това позволява на потребителите да се наслаждават на слушането на музика така, както изпълнителят очаква.

HD Noise Cancelling процесорът QN1 не само елиминира околния шум, но в резултат на това дава и зашеметяващо високо качество на звука с 32-битова аудио обработка на сигнала и комбинацията от DAC с функция на усилвател. Това осигурява изключително високо качество на звука, най-доброто в този клас съотношение сигнал към шум и ниско ниво на изкривяване за преносими устройства.

Smart listening

Функцията за разпознаване на активността, Adaptive Sound Control, анализира физическото ви състояние. С трите автоматични режима на слушалките 1000XM3, потребителите могат да чуват всички звуци от заобикалящата среда, както и важни съобщения, докато слушат музиката си. Могат и да се потопят в музикалната си колекция си благодарение на технологията за шумопотискане, докато пътуват с влак или автобус.

Това става с помощта на SENSE ENGINE. Също така персонализирането може да бъде според индивидуалните потребности с приложението Sony | Headphones Connect.

Персонализиране на звука

Режимът Quick Attention дава възможност на потребителите да чуват какво се случва наоколо, без да свалят слушалките си. Просто трябва да поставят дясната си ръка върху слушалката, за да намалят незабавно силата на звука и да продължат комуникацията с хората около тях. Например, по време на полет могат да си поръчат напитка, без да свалят слушалките си. Има и други начини за контрол на звука – тъчпадът на дясната слушалка може да служи за управление на музиката, за регулиране на звука или смяна на песните.

Друго подобрение е функцията Customisable Automatic Power Off на приложението Headphones Connect, която дава възможност слушалките да останат в режим на шумопотискане без да са свързани към устройство. Това е перфектният вариант за елиминиране околния шум, без непременно слушане музика. По този начин потребителят може да се наслаждава на пълноценна почивка по време на дълъг полет.

Лесно, практично, удобно

Моделът 1000XM3 има нов, по-тънък и лек дизайн в сравнение с предшественика си. Слушалките са много удобни за носене, благодарение на по-дълбок наушник и по-плътна възглавница на лентата за глава. Удобни са и изглеждат добре! Също така се предлагат със стилен калъф, който ще задоволи и най-взискателните потребители, и в нови цветове – черно или сребристо със златни акценти.

Освен 30 часа живот на батерията с шумопотискане и BLUETOOTH® връзка, слушалките 1000XM3 са с подобрена функция за бързо зареждане, която осигурява 5 часа безжично възпроизвеждане след само 10 минути зареждане през USB type-C порт.

Разговорите също са подобрено качество и правят слушалките идеални и като хендсфрий.

Слушалките WH-1000XM3 с водещо в индустрията шумопотискане ще се предлагат на цена от приблизително 699 лв. от началото на септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *