Radeon Graphics доставя мулти-GPU оръжие на италианската съпротива в Sniper Elite 4

Rebellion пусна последното издание на своята популярна поредица – SNIPER ELITE 4. Играта е специално настроена за Graphics Core Next и Polaris архитектурата на AMD за изключителна производителност в конфигурации с няколко графични карти.

В свят където плавната картина на геймплея е дело на живот и смърт, PC геймърите могат да се възползват от 100% мулти-GPU мащабируемост с Radeon RX 480 на 1440p.

Ето накратко за производителността на мулти-GPU Radeon конфигурациите:

Radeon Graphics осигуряват отлична ефективност, производителност и мулти-GPU мащабируемост в Sniper Elite 4, с поддръжка на разширени DirectX 12 характеристики като:

–  Асинхронни шейдъри: Асинхронните изчислителни енджини в GCN и Polaris архитектурите на AMD могат да подават команди без да изчакват завършването на други задачи, което води до сериозно подобрена GPU ефективност, която вдига графичната производителност и осигурява постоянно висока кадрова скорост.

– Мулти-GPU: работата с мулти-GPU е наново разработена за DirectX 12, с по-голямо използване на всеки графичен процесор в конфигурациите с няколко карти. GCN и Polaris архитектурите на AMD са водещи с по-висока производителност и мащабируемост при мулти-GPU конфигурации под DirectX 12.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *