Pebble представи нови часовници и устройството Core

Pebble е известна преди всичко като производител на смарт-часовници. Сега обаче компанията представи не са часовник, а и умен ключодържател с название Core, снабден с GPS и 3G модул, който може да възпроизвежда и музика от стийминговата услуга Spotify.

Малкото устройство е снабдено с букса за слушалки, но може да работи и с безжични слушалки чрез Bluetooth. Освен това, Core има 4GB вградена памет, а чрез Wi-Fi данните могат да се синхронизират с компютър. Pebble Core обещава до 9 часа автономна работа и поддържа безжично зареждане по стандарта Qi.

Pebble 2

Чрез Wi-Fi може да се синхронизира също така статистика за изминато разстояние с такива популярни фитнес-приложения, като Runkeeper, Strava, MapMyRun, Google Fit и Under Armour. А пък с помощта на два бутона на корпуса може да се извика Uber до местоположението на потребителя.

Pebble 3

Pebble Core стартира събиране на финансиране на Kickstarter, цената е $69. Доставките на устройството ще започнат не по-рано от 2017 г.

Компанията представи и смарт-часовниците Pebble 2 и Time 2, в които са добавени функции за мониторинг на пулса, защитно стъкло Gorilla Glass и вграден микрофон. Pebble Time 2 е направен от стомана и е влагозащитен.

Pebble 4

Pebble 5

Pebble 2 се оценява на Kickstarter на $99, Time 2 – на $169. Устройствата ще бъдат изпращани на потребителите съответно през септември и ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *