NVIDIA ще представи новости засягащи графиката, компютинга и deep learning методите на GDC 2017

NVIDIA ще участва на Game Developers Conference 2017 (GDC 2017). Конференцията ще се състои от  27 февруари до 3 март в Сан Фрациско, в подкрепа креативността на разработчиците на игри. Ефективните хардуерни системи изискват качествено съдържание, затова NVIDIA мобилизира ресурсите си за подобряване на игрите и наблегна на потготoвката на инструменти в помощ на разработчиците. Всички тези подходи ще бъдат представени на Game Developers Conference (GDC) 2017.

Щандът на NVIDIA е с номер  #824 и ще обхване 16 презентационни сесии, като се фокусира върху изкуственият интелект (AI) / Deep Learning в развитието на игрите, графика, компютинг и VR.

Изкуственият интелект (AI) и Deep Learning революционизират методите на работа на модерните компютри, затова NVIDIA използва тези технологии в развитието на игрите.

Сесии на NVIDIA GDC 2017 за Deep Learning:

NVIDIA поддържа гейминг индустрията, като инвестира в игрални инструменти, технологии, инженерни дейности и поддръжка за разработчиците.

Сесии NVIDIA GDC 2017 посветени на графика, компютинг и VR:

Сесии за графика:

Сесии за компютинг:

Сесии за VR:

Към софтуерните инструменти за разработчиците и ресурсите, NVIDIA създаде специален екип от над 300 инженери играфични физици, които създават и разработват следващо поколение игрови технологии. Специалистите по визуални графики правят графични изследвания и създават библиотеки за данни, инструменти за разработчици, научни трудове, първични кодове и работят в тясно сътрудничество с разработчиците на игри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *