Motorola One е в магазините на Теленор

Теленор предлага смартфонa Motorola One в своите търговски обекти, както и в магазините на официалните партньори. Motorola One е с 5.9-инчов HD+ дисплей с прорез, съотношение на страните 19:9 и резолюция 1520×720 пиксела. Основната камера е двойна с 13MP и 2MP сензори и AI функционалности, чрез вградения Google Lens софтуер, а предната камера е 8MP и поддържа функции като портретни снимки със замъглен фон в реално време и групово селфи.

Смартфонът разполага с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, с възможност за добавяне на до 256GB карта памет. Батерията му е с капацитет 3000mAh и поддържа технологията за бързо зареждане TurboPower. Motorola One предлага чиста версия на Android 8 Oreo, а като част от програмата Android One ще получава регулярни подобрения на сигурността и софтуерни актуализации.

Теленор предлага Motorola One на цена от 339,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал 24.99 или на лизинг за 17,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *