iPhone 7 Plus ще има двойна камера и 3 GB оперативна памет

Анализаторът Минг-Чи Куо от KGI Securities е известен благодарение на точните си прогнози относно предстоящите устройства на Apple. Наскоро пред инвеститори то съобщи нова информация за следващата версия на смартфона iPhone, премиерата на който се очаква през есента.

Минг-Чи Куо предполага, че смартфонът от следващо поколение на Apple, който вероятно ще се нарича iPhone 7 Plus, ще притежава двойна задна камера. Ако преди анализаторът допускаше появата на два модела iPhone 7 с усъвършенствана камера и без такава, сега той прогнозира, че такава ще получат всички модели iPhone 7 Plus с 5,5 инчов екран без изключение. Освен това, оперативната памет на 5,5 инчовия модел ще е увеличена до 3 GB (срещу 2 GB на iPhone 6s Plus). 4,7 ичновият смартфон ще има 2 GB RAM.

iPhone 2

Прогнозите на Куо частично се потвърждават от появилите се в интернет заводски чертежи, според които при 5,5 ичновия модел на задния панел има овален отвор за двойна камера, а при 4,7 инчовия вариант отворът е кръгъл – за единична камера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *