ADATA представи SX950 и EX500

ADATA Technology обяви пазарния дебют на своя нов SSD диск XPG SX950 и съпровождащият го външен корпус, изпълнен в гейминг стил – EX500. SX950 предлага капацитет до 960GB, идва с 3D MLC NAND технология и разполага със SMI контролер. Скоростите, които постига, са 560MB/s при четене и 530MB/s за запис. EX500 носи отличителна XPG визия с грапав корпус и агресивно излъчване. Той пристига със спейсър и скоба за лесна инсталация на настолни компютри и лаптопи. За потребителите, които искат да използват SX950 като външно сторидж решение, EX500 предлага стилен, издръжлив и лесен за инсталиране корпус, който се свързва мигновено с настолни и преносими компютри, както и игрови конзоли чрез USB 3.1.

3D NAND технология в полза на геймърите

SX950 използва надеждна 3D многослойна NAND памет и SMI контролер, а потребителите могат да избират между варианти с капацитет 240GB, 480GB и 960GB. По-високата плътност означава и повишен капацитет, като освен това 3D NAND технологията е приблизително 10% по-бърза от 2D NAND и следователно SX950 надминава своя предшественик SX930, отбелязвайки 560MB/s скорост на четене и 530MB/s за запис.

Оптимизиран за гейминг приложения

SX950 разполага със SLC кеш памет и DRAM кеш буфер, които позволяват вариации в скоростта според тежестта на задачите и наличните системни ресурси. За да увеличи жизнения цикъл на своето SSD, ADATA включва в своя фърмуер RAID Engine и интелигентно подреждане на данните чрез специален алгоритъм за равномерно разпределяне на работното натоварване между NAND флаш клетките.

EX500_3

Пълен пакет за лесна инсталация

Отговаряйки на високите изисквания на всички продукти от XPG серията, SX950 идва напълно подготвен. Комплектът включва 2,5-милиметров спейсър за по-лесна инсталация в 7- и 9,5-милиметрови ниши на ултрабук компютри и лаптопи. Потребителите на настолни компютри могат по желание да използват и включената 3,5-инчова скоба и набор за инсталация. И накрая, потребителите могат да разчитат на удължена 6-годишна гаранция за устройството.

EX500: дисков корпус за геймъри

EX500 може да се ползва с всеки 2,5-инчов SSD/HDD диск и е съвместим с PS4, Xbox One и PC. Неговият външен корпус с агресивна визия, специално създаден за запалените геймъри, търсещи ъпгрейд на своя сторидж, е лесен за поставяне, със сигурно затваряне и устойчива на щети конструкция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *