ADATA демонстрира производителност от ново поколение на Computex 2016

ADATA Technology, водещ производител на високопроизводителни DRAM модули и NAND-флаш продукти, с гордост съобщава за участието си на Computex 2016. ADATA се фокусира върху 5 основни области: нови 3D NAND устройства за съхранение на данни, високоскоростни PCI Express Gen 3 x4 SSD, XPG-брандирани SSD и памети за геймъри и овърклокъри, Apple MFi-сертифицирани продукти с Lightning и USB Type-C конектори, и външни дискове, проектирани да бъдат водо-, прахо- и ударо-устойчиви. ADATA кани посетителите на Computex да опитат най-новото от тези бързи устройства на щанд J0806 в Изложбената зала Нанганг на Световния търговски център в Тайпе.

Ново поколение SSD устройства: 3D NAND и PCI Express 3.0 x4

Следвайки най-новите разработки в полупроводниковите технологии, ADATA реализира линия от SSD, които използват 3D NAND за по-висока плътност и предимство в съотношението цена/производителност. Иновациите навлизат в продуктите от потребителско ниво, и ADATA е нарекла тази серия Ultimate, за да подстаже ултра-високата производителност. Ultimate серията SSD включва моделите SU700, SU800, и SU900. Освен това, новият SSD от сървърен клас – SR1030 – помага за нови приложения на 3D NAND технологията. Това е първият, специално проектиран за сървъри SSD с 3D NAND чипове.

ADATA_Ultimate SU800 SSD

Различни нови модели използват PCI Express 3.0 x4 (PCIe Gen 3×4) интерфейса за по-висока пропускателна способност и по-ниска латентност в сравнение със SATA 6Gb/s дисковете. Благодарение на по-високата плътност, капацитетът им достига до 2TB. ADATA реализира NVMe спецификации на контролера в PCIe Gen 3×4-базираните модели, за да гарантира отличната им производителност. Достъпни са SSD с U.2 форм фактор, както и M.2 модели. Повишеният капаци и издръжливост на новото поколение SSD ги прави идеални за впсокопроизводителни изчислителни среди, информационни центрове и различни приложения от типа Internet of Things.

ADATA_SR1030 Enterprise SSD

ADATA ще демонстрира работещи сървърни системи с 3D NAND SSD, използващи както PCI Express, така и SATA интерфейси. ADATA е с водещи позиции в интегрирането на най-новите контролерни технологии от Marvell, Silicon Motion, и Seagate, и предлага пълна гама SSD, за да посрещне нуждите и на трите основни пазари: потребителския, корпоративния и промишления. С техните широки възможности за къстомизация, разнообразни форм фактори и капацитети, ADATA се цели в нещо повече от по-голям пазарен дял при SSD-дисковете. Целият екип на ADATA се е посветил в осигуряването на иновативни, гъвкави решения за широк спектър потребителски нужди.

Компанията представя най-новите XPG DRAM памети и SSD

ADATA XPG Dazzle DDR4 модулите са с LED осветление, за да могат креативните модъри да изразяват своя собствен стил в създаването на своите машини. LED светлините безспорно добавят високотехнологична нотка във всеки асемблиран компютър. Освен XPG Dazzle, ADATA ще представи демонстрации на овърклок с XPG DDR4 модули с висока плътност, които вече са достигнали тактови честоти 4400MHz с въздушно охлаждане.

ADATA_XPG Dazzle DDR4

На Computex 2016, потребителите ще се убедят лично защо XPG е предпочитаният избор за РС ентусиасти и овърклокъри. XPG-брандът сега се разклонява и в посока SSD-дисковете, с моделите XPG SR1020NP и SX8000NP. С PCIe Gen 3×4 M.2 2280 интерфейс, тези полупроводникови устройства осигуряват скорости на четене до 2900MB/s и на запис до 1300MB/s. Те поддържат LDPC корекция на грешки, RAID конфигурации и data shaping“, за по-висок живот на дисковете и надеждна работа на системите, като избор от най-висок клас за потребителите, които търсят най-новите и най-бързите устройства за своите РС.

Все по-широк избор от Apple MFi-сертифицирани продукти с Lightning и USB Type-C конектори

ADATA предлага пълна гама продукти, официално MFi-одобрени от Apple. Картовият четец AI910 с Lightning and USB конектори работи с iOS, Android и Windows ОС, при това с двупосочно предаване на данните, което го прави единственото в индустрията устройство с тези възможности. AI920 Lightning четецът е ултра лек и компактен, и осигурява удобно и лесно разширяване на паметта на iPhone и iPad.

ADATA_TypeCtoC_ Cable

ADATA удвоява усилията си при сториджа с USB Type-C конектори. На Computex ще бъде прредставена цялостна линия от USB Type-C продукти: външни SSD и HDD, външни батерии, хъбове, кабели за данни и зареждане. Специално трябва да отбележим външната батерия P10200Q – устройство с капацитет на заряда 10200mAh, с Quick Charge 3.0 технология, което е способно да зареди батерията на смартфона от изтощена до 80% заредена само за 35 минути.

ADATA_lightning flash drive AI920

Високоскоростни USB 3.1 Gen 2 външни SSD и HDD с тройна защита

Външният SSD SD730 достига скорости 500MB/s при четене и запис, благодарение на своя интерфейс USB 3.1 Gen 2 Type-C.

ADATA_SD730 Extrenal SSD

Той използва висок клас MLC флаш чипове, и е сертифициран за устойчивост към вода и прай по стандарта IP68, и е с удароустойчивост от военен клас. Моделът SD730 съчетава скорост и издръжливост, като помага за преносимостта и надеждността на данните дори в неблагоприятни условия. ADATA също така показва на изложението една линия външни твърди дискове с тройна защита и нов, атрактивен дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *