ADATA внедрява аудио аксесоари към гейминг серията XPG

Тайванската компания за DRAM модули и флаш памети ADATA Technology обяви, че въвежда собствени аудио аксесоари към своя XPG бранд. Новите предложения ще са насочени основно към геймъри и включват два модела аудио слушалки и усилвател. XPG продуктите са съвместими с PC, Mac, гейминг конзоли (PS4, Xbox, Switch) и мобилни устройства без необходимост от драйвери.

EMIX H30 са аудио слушалки за глава с over-ear дизайн, които идват с мощен бас и 53-милиметрови драйвери, дишаща мемори пяна, използвана за възглавниците на ушите, адаптираща се мека лента за глава и отделящ се микрофон.

EMIX I30 e опит от страна на ADATA да предложи леки и компактни in-ear слушалки, които също са подходящи за гейминг. Те имат 13,5 мм драйвери и могат да произведат собствен 5,2-канален съраунд звук със силен пространствен ефект.

SOLOX F30 е третият продукт, който ADATA ще предлага както отделно, така и в комплект с EMIX H30. Той може да бъде ползван като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac. F30 доставя 7.1-канален виртуален съраунд звук и идва с четири предварително зададени аудио режима: игра, филм, музика и глас. Усилвателят има различни възможности за свързване и може да извежда звук към слушалки и тонколони едновременно или поотделно.

I30 ще се предлага на цена от 99 евро, а комплектът F30+H30 ще струва 199 евро. От компанията не уточняват конкретни цени за българския пазар.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *