Три елегантни външни батерии за студения сезон

TP-Link, водещ доставчик на мрежови решения за крайни клиенти, препоръчва на своите клиенти, които са планували пътувания по празниците три елегантни външни батерии с по-устойчив капацитет при ниска температура. Трите предложения са част от серията Vivid и осигуряват преносима мощност и повече енергия и през студения сезон и предотвратява загубата на такава, когато едновременно се зареждат повече устройства.

TL-PBG13400 е външна батерия е с ултра компактен дизайн и притежава сертификат Qualcomm Quick Charge  3.0 за ултрабързо зареждане. Благодарение на първокласните електрически схеми и модерната технология за захранване, външната батерия TP-Link минимизира загубите на енергия и консумира едва 1,6% от капацитета в режим на готовност за една седмица. Тази ултракомпактна батерия с капацитет 13400 mAh изпълнява до 7 допълнителни зареждания за всички мобилни устройства, запазвайки енергия за моментите, когато е най-нужна. Пълно зареждане на батерията е само за 6,5 часа със зарядно от 5V/2.4A, което е четири пъти по- бързо от зареждането на други външни батерии с този капацитет.

TL-PBG6700 е външна батерия от висок клас, която притежава ултра компактен дизайн и ултра бързи скорости на зареждане. Батерията с LG клетки, използвана в цялата серия външни батерии Vivid, гарантира по-дълъг живот на устройството. Казано по друг начин, външната батерия ви осигурява до 30% повече енергия дори и през студените дни и предотвратява загубата на енергия, когато едновременно се зареждат повече устройства – по-бързо и за по-кратко време.

TL-PBG6700 зарежда един iPhone SE 3.5 пъти, iPhone 6S 3,3 пъти един Galaxy S7 близо 2 пъти и един iPad mini 4 веднъж. С помощта на услугата Smart Charging, времето на зареждане е намалено до 65%, или един iPhone 6s Plus ще се зареди напълно за 150 минути, в сравнение с 250 минути при зареждане със стандартно зарядно. Пълното зареждане на батерията се осъществява само за 2,4 часа със зарядно от 5V/2.4A, в сравнение с 4,5 часа, колкото е обикновеното зареждането на други външни батерии с този капацитет, но които позволяват зареждане само със зарядни от 5V/1A. Външната батерия е съвместима с iOS, Android, Windows и повечето устройства, които могат да се зареждат с USB.

TL-PBG3350 е ултра мини външна батерия, но същевременно с достатъчно енергия, за да захрани повечето ваши устройства. Изградена е с първокласни електрически схеми, и при нея се минимизират загубите при зареждане, с което се запазва енергия за моментите, когато е най-нужна. Като се възползва максимално от 3350 mAh капацитет, TL-PBG3350 може да зареди докрай повечето устройства.

TL-PBG3350 е усъвършенствано решение за зареждане и може да отдаде до 5 V/ 1,5 A на изхода, с което зарежда с 50% по-бързо и пести до 30% време за зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *