Теленор предлага покупкa на дигитално съдържание от Google Play чрез месечната сметка

Теленор ще бъде първият мобилен оператор в България, който ще предложи заплащане на покупки на дигитално съдържание от Google Play чрез месечните сметки на абонатите си. Услугата „Плати с Теленор“ ще бъде активирана автоматично за всички частни абонати на компанията, които използват устройства с операционна система Android до 7 юни.

При покупка на мобилно съдържание – приложения, игри, музика и др. – сумата ще бъде добавяна автоматично към месечната сметка на абоната, а за клиентите с предплатени карти, сумата за покупки ще бъде приспадана от наличния им баланс. Покупката на съдържание с тази услуга не е натоварена с допълнителни такси, а лимитът на трансакциите е 20 лв. на месец.

Предимство на услугата „Плати с Теленор“ е, че не е нужно клиентите да регистрират кредитна или дебитна карта в Google Play. Услугата е безопасна и лесна за ползване, след регистрация. Първоначалната настройка на услугата изисква връзка с мрежата на Теленор, а последвалите покупки могат да се осъществяват както през мобилна, така и през Wi-Fi мрежа.

Услугата „Плати с Теленор“ беше въведена за първи път миналата година за клиентите на Теленор с операционна система Windows Phone. Подробна информация за услугата „Плати с Теленор“ е налична от 1 юни на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на Теленор и официалните партньори в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *