Теленор предлага безплатното приложение за лесно и удобно съхранение и прехвърляне на контакти My Contacts

Тeленор предлага на всички български потребители на мобилни услуги безплатното приложение My Contacts. То позволява лесно и удобно съхранение на контактите от телефона на потребителя в облачно пространство и безпроблемното им прехвърляне от едно устройство на друго.

С Мy Contacts, потребителите запазват в облака своите контакти с натискането на само един бутон. Запазеното съдържание е криптирано и с високо степенна сигурност. Прехвърлянето на контактите от едно устройство на друго става също толкова лесно, отново с натискането на един бутон. Онлайн версията на My Contacts позволява и управление на контактите като дава възможност за добавяне, изтриване и редактиране в облака.

Screenshot_My_Contacts

Лимитът за качване на .vcf файлове (електронни бизнес контакти) е 10 МВ на трансфер. Услугата My Contacts, разработка на Теленор Груп, е безплатна и е достъпна за всички потребители, независимо дали са клиенти на Теленор или не. За да се възползват от нея, те трябва да свалят мобилното приложение, налично за устройства с Android и iOS, или да използват уеб версията за фийчър телефони и да се регистрират.

Потребителите, които вече използват дигиталната услуга на Теленор за съхранение на снимки и видео Capture, могат да използват същите данни за вход. Подробна информация за услугата My Contacts е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на Теленор и официалните партньори в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *