Направете си перфектното нощно селфи с новия Xperia XA Ultra от Sony

Sony Mobile Communications обявиха новото попълнение в серията смартфони Xperia X – стилния, безупречен и с впечатляваща селфи камера Xperia XA Ultra. С голям 6 инчов екран, 16 Мп предна камера, сензор за снимки при ниска осветеност, до два дни живот на батерията и елегантен, фин дизайн с екран без рамка, това е един фантастичен смартфон от среден клас, който отговаря на нуждите на всеки.

На разположение е високотехнологична селфи камера, с която всеки може да улови перфектния автопортрет – денем или нощем, благодарение на 16 Мп и прочутите сензори за снимки при ниска осветеност на Sony. Камера технологиите на Sony, използвани в Xperia XA Ultra, дават възможност за контрастни, ярки и без размазване снимки всеки път. Смартфонът разполага с умна селфи светкавица за естествено осветяване на лицето при нощни снимки, както и оптична стабилизация на изображението, за да парира трептенето на ръката.

Xperia XA Ultra White Group

Правенето на селфи е още по-лесно с функцията Hand Shutter (активиране на камерата с ръка) – само с вдигане на ръката таймерът на затвора започва обратното броене, осигурявайки време за заемане на желаната поза и заснемане на съвършения кадър. Със супер бързата основна камера с 21.5 мегапиксела, хибриден автофокус и бързо стартиране и заснемане, улавянето на спонтанен момент в перфектна снимка също вече не е предизвикателство. Тя влиза в режим на снимане от режим на готовност само за части от секундата.

Лягащ красиво в ръката, 6-инчовият дисплей от извито стъкло без рамка, който сякаш няма край, е обвит с метал, който дава неповторимо усещане. Въпреки големите размери на екрана, изключително тънкият дизайн и режимът „One-handed Operation“ гарантират комфортното ползване на смартфона само с една ръка.

Xperia XA Ultra има голям, ярък дисплей, но не прави компромис със стандарта за батерията на Sony. Той осигурява до два дни живот на батерията с едно зареждане и така гарантира повече време за разговори, чат, снимки и гледане на видео. А когато е необходимо бързо възобновяване на заряда, Xperia XA Ultra може да се ползва с Quick Charger UCH12 и да получи 5.5 часа живот на батерията само за 10 минути.

Xperia XA Ultra Colour Range

Xperia XA Ultra ще е наличен в черно, бяло и изумително лайм златно от месец юли. Ще се предлагат и набор от стилни калъфи за Xperia XA Ultra в съответните цветове, включително Style Cover Flip, който осигурява автоматично включване/изключване на екрана при отваряне и затваряне на калъфа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *