Литературен клуб „Перото» в НДК се сдоби с киоск за безплатно зареждане на мобилни устройства

Посетителите и гостите на литературен клуб «Перото» в НДК имат на разположение киоск за безплатно зареждане на своите мобилни устройства. До 8 умни джаджи могат да се зареждат едновременно на един зареждащ панел – два iPhone, два смартфона, два контакта за посетителите, които си носят зарядно и по два USB-порта от двете страни.

«Литературният клуб за кратко време се превърна не само в културно средище, но и в любимо място за частни и бизнес срещи на столичани и гостите на София. Водени от принципа да монтираме нашите зареждащи панели там където хората прекарват повече време и имат нужда да заредят батерията си, разположихме киоск и в Перото», обяснява Венета Димитрова, изпълнителен директор на рекламна агенция Аркон Нет ООД.

Зареждащите панели са с вграден Wi-Fi. Размерите им са следните: височина – 2 м, ширина – 80 см и дебелина – 20 см. Конструкцията е метална с два лицеви панела от акрил с вътрешно LED осветление, като от двете им страни са разположени удобни поставки за зареждащите се телефони или таблети.

3

Зареждането на смарт устройствата е напълно безплатно за потребителите, а разходите по експлоатацията ще се покриват от предоставянето под наем на рекламните площи на киоска на потенциални рекламодатели. Аркон Нет се ангажира с монтажа и обслужването на киоските. Те са удобни и полезни, и могат да се поставят във всички закрити помещения, в които има ток.

Първите два киоска бяха инсталирани в Токуда през октомври 2015 г. , а от началото на тази година и посетителите на Медицински комплекс «Д-р Щерев» разполагат с панел за зареждане на мобилните си устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *